Jälkitiedostojen sisältö ja tallentaminen

Jälkitiedostot säilytetään avoimesti tietokoneella seitsemän päivää sen jälkeen, kun jälkitiedostojen luonti on poistettu käytöstä. Jälkitiedostot poistetaan pysyvästi seitsemän päivän jälkeen.

Jälkitiedostot tallennetaan kansioon ProgramData\Kaspersky Lab.

Jäljitystiedostojen nimien muoto on seuraava: KSDE<version number_dateXX.XX_timeXX.XX_pidXXX.><trace file type>.log.

Jälkitiedostot saattavat sisältää luottamuksellista tietoa. Voit tarkastella jälkitiedoston sisältöä avaamalla sen tekstieditorissa (esim. Muistio).